ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ 14η ΚΑΙ 15η ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ 14η ΚΑΙ 15η ΙΟΥΝΙΟΥ


Ο Πολιτιστικός σύλλογος Εθνικής Αντίστασης σε άρθρο του στο Thespro24 καμαρώνει για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις του την 14η και 15η Ιουνίου 2024 στην παραλία της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Έχω χρέος να ενημερώσω τους υπεύθυνους διοργανωτές του Συλλόγου, ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις και οι εξετάσεις των Γυμνασίων ολοκληρώθηκαν την 17η Ιουνίου. Ερωτώ τον Πολιτιστικό σύλλογο: πόσο ευγενές και πολιτισμικό είναι να διαβάζουν τα παιδιά μας συνοδεία εκκωφαντικής μουσικής, από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα, επί δύο συνεχόμενες ημέρες?

Ο κύριος πρόεδρος του Συλλόγου ως αστυνομικός γνωρίζει πολύ καλά ότι υπεράνω του νόμου δεν βρίσκεται κανείς, ούτε άνθρωπος ούτε Σύλλογος, ούτε καν αυτός ο νομοθέτης. Ο δημόσιος χαρακτηρισμός, νόμιμης και επώνυμης καταγγελίας για παραβίαση της κοινής ησυχίας, ως «κακοήθεια» και «εμπάθεια», από έναν Πολιτιστικό σύλλογο είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτος! Ως άνθρωπος τον θεωρώ απαράδεκτο.

Επίσης θέλω να ενημερώσω τον Σύλλογο ότι πίσω από κάθε πολίτη, συνήθως, βρίσκεται μία μικρή ή μεγάλη οικογένεια με τις μικρές ή μεγάλες εμπερίστατες ανάγκες της, που χρήζουν σεβασμού και αξιοπρέπειας.

Τέλος στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος δίνει ραντεβού για του χρόνου στο ίδιο μέρος. Τον προτρέπω ευγενικά, να πράξει τούτο στην νεόδμητη πλατεία (με τις ωραίες κερκίδες) του οικισμού τους, κοντά στα σπίτια τους και τις οικογένειές τους! Και τα πολλαπλά οφέλη της εκδήλωσης να τα καρπωθεί ο αναπτυσσόμενος οικισμός τους.

Θέλω να πιστεύω ότι ο συντάκτης του άρθρου, με τις φιλολογικές ικανότητες, δεν έχει καμία εμπάθεια και κακοήθεια αλλά φέρει αγνά πολιτιστικά και ευγενή αισθήματα.

Με εκτίμηση και Σεβασμό,

ο «εμπαθείς» και «κακοήθης»

Κων/νος Παπαδόπουλος - Δημότης Ηγουμενίτσας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ 14η ΚΑΙ 15η ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ 14η ΚΑΙ 15η ΙΟΥΝΙΟΥ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.