Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Παραμύθια ο 1ος OPEN MTB GORILA’S RACE,2024

Με επιτυχία  πραγματοποιήθηκε στην Παραμύθια ο 1ος OPEN MTB GORILA’S RACE,2024



Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην Παραμύθια ο 1ος OPEN MTB GORILA’S RACE, που διοργανώθηκαν από τον Ποδηλατικό Όμιλο Ηγουμενίτσας «Άπειρος», σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σουλίου.
 
Η διοργάνωση προσέλκυσε για πρώτη φορά δεκάδες αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα (Λάρισα, Ιωάννινα, Γρεβενά, Λευκάδα, Ηγουμενίτσα κ.α.), οι οποίοι δήλωσαν έκπληκτοι από την πίστα του αγώνα αλλά και ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία των διοργανωτών.
 Ο Ποδηλατικός Όμιλος Ηγουμενίτσας «Άπειρος», μετά την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα,
Ευχαριστεί
Όλους τους αθλητές που συμμετείχαν.
 Τον Δήμαρχο Σουλίου Κο Ντάνη Αθανάσιο που πίστεψε πραγματικά σε αυτό το αθλητικό γεγονός και έθεσε από την αρχή ψιλά τον πήχη της επιτυχίας με ότι αυτό συνεπάγεται για την ανάδειξη της περιοχής του Δήμου Σουλίου.
Όλα τα μέλη του ομίλου και την οργανωτική επιτροπή που προετοίμασαν και συντόνισαν τους αγώνες, ώστε να διεξαχθούν ομαλά, με ασφάλεια και με μεγάλη επιτυχία.
Το ΕΚΑΒ Παραμυθιάς για την ιατρική κάλυψη που παρείχαν άμεσα.
Την Τροχαία Παραμυθιάς για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την αγαστή συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Υ.Γ. Ευελπιστούμε στην καθιέρωση του συγκεκριμένου αγώνα κάθε χρόνο με περισσότερες συμμετοχές.




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Παραμύθια ο 1ος OPEN MTB GORILA’S RACE,2024 Με επιτυχία  πραγματοποιήθηκε στην Παραμύθια ο 1ος OPEN MTB GORILA’S RACE,2024 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.