Συνέντευξη της Θεσπρωτής διεθνούς ποδοσφαιρίστριας Τατιάνας Γεωργίου στην εκπομπή Womens' Football News Greece

Συνέντευξη της Θεσπρωτής διεθνούς ποδοσφαιρίστριας Τατιάνας Γεωργίου στην εκπομπή Womens' Football News Greece


Η Θεσπρωτή διεθνής ποδοσφαιρίστρια Τατιάνα Γεωργίου, που φέτος αγωνίζεται στη Ραβέννα της Ιταλίας, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Womens' Football News Greece.
Η Τατιάνα Γεωργίου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ηγουμενίτσα από τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας και τον Θεσπρωτό. 
Μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ όπου έμεινε εκεί για πέντε χρόνια, κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα Ελλάδας.
Εδώ και πέντε χρόνια αγωνίζεται στο εξωτερικό. 
Αρχικά στη Νάπολη και στη Τσεζένα στην Ιταλία, μετά για ένα χρόνο στη Σλοβενία για την Ολύμπια Λουμπλιάνας, και φέτος ξανά στην Ιταλία για τη Ραβέννα.
Η Θεσπρωτή διεθνής αθλήτρια, μίλησε για τις διαφορές των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στη Σλοβενία, που έχει αγωνιστεί.

Η Τατιάνα Γεωργίου στη συνέντευξή της, αναφέρθηκε στα πρώτα της ποδοσφαιρικά της βήματα στη Θεσπρωτία και μετέπειτα στον ΠΑΟΚ.
Δήλωσε πως παρακολουθεί σταθερά το ελληνικό πρωτάθλημα γυναικών από την Ιταλία, δεδομένου πως καλύπτεται φέτος από το τηλεοπτικό κανάλι Action24.
Μίλησε ακόμη για την Εθνική Ελλάδας και για το πόσο έχει αγκαλιάσει ο κόσμος του Ηρακλείου και της Κρήτης την Εθνική Ομάδα, δεδομένου πως οι εντός έδρας αγώνες διεξάγονται στο Παγκρήτιο.
Δεν παρέλειψε βέβαια να εκφράσει την ευχή της η ομάδα της Θεσπρωτίας να επαναδραστηριοποιηθεί στο Ποδόσφαιρο Γυναικών.
Τέλος, στα πλαίσια της επικαιρότητας του πρωταθλήματος γυναικών, σχολιάσε το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος και την εξέλιξή του.
Στη συνέχεια της εκπομπής καλύφθηκε η επικαιρότητα του Πρωταθλήματος Γυναικών, του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών και Πρωταθλήματος Κ15 Προκορασίδων.
Σχολιάστηκε επιπλέον ο ορισμός της κορυφαίας γυναίκας διαιτητή, της Γαλλίδας Φραπάρ, να διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Η εκπομπή Womens' Football News Greece, εκπέμπει εβδομαδιαία και ελεύθερα από το Youtube, και καλύπτει την επικαιρότητα του Ποδοσφαίρου Γυναικών στην Ελλάδα, έχοντας κάθε εβδομάδα και συνέντευξη έναν/μια καλεσμένο/η.
Στο Youtube, στο κανάλι @WomensFootballNewsGreece

Συνέντευξη της Θεσπρωτής διεθνούς ποδοσφαιρίστριας Τατιάνας Γεωργίου στην εκπομπή Womens' Football News Greece Συνέντευξη της Θεσπρωτής διεθνούς ποδοσφαιρίστριας Τατιάνας Γεωργίου στην εκπομπή Womens' Football News Greece Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.