Αναβολή λόγω καιρού στην πανηγυρική εκδήλωση για την Unesco

 Αναβολή λόγω καιρού στην πανηγυρική εκδήλωση για την Unesco



Οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή, δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της πανηγυρικής εκδήλωσης που ήταν προγραμματισμένη για τις 18:30 για την αποκάλυψη του σήματος του Ζαγορίου για την ένταξη του στην Unesco, στο χωριό της Βίτσας.

Η παρουσία του Πρωθυπουργού που ήταν ανακοινωμένη δεν υπήρξε τελικώς και η εκδήλωση δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθεί, απλά ανακοινώθηκε πως θα μεταφερθεί για τον Ιούλιο, σε ημερομηνία που δεν είναι γνωστή τώρα.

Αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί στον ίδιο χώρο, θα γίνει μια μικρή εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια μιας πλάκας που θα σηματοδοτεί το γεγονός της ένταξης στην Unesco, από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδωνη.

Τοπικές αρχές και αρκετός κόσμος βρέθηκε στο χωριό του Ζαγορίου. Πολλοί Δήμαρχοι της Ηπείρου και βουλευτές της περιοχής. 

H πλατεία της Βίτσας είχε φορέσει τα καλά της, το σκηνικό που είχε επιλεγεί από το πρωθυπουργικό επιτελείο ήταν αυτό για την αποψινή εκδήλωση αλλά ο καιρός τα χάλασε…







Αναβολή λόγω καιρού στην πανηγυρική εκδήλωση για την Unesco  Αναβολή λόγω καιρού στην πανηγυρική εκδήλωση για την Unesco Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.