Αντιπροσωπεία του Grimaldi στην Ηγουμενίτσα για συνάντηση με φορείς

Αντιπροσωπεία του Grimaldi στην Ηγουμενίτσα για συνάντηση με φορείς


Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου Grimaldi θα βρεθούν την Παρασκευή στην Ηγουμενίτσα για συνάντηση με τοπικούς φορείς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, οι εξ' απορρήτου άνθρωποι του Grimaldi, θα έχουν συνάντηση με το βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα, με το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Παναγιώτη Νταή, με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη καθώς και με άλλους θεσμικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Είναι η πρώτη συνάντηση στελεχών της νέας ιδιοκτησίας του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και γίνεται σε μία περίοδο εντάσεων ανάμεσα στη διοίκηση της ΟΛΗΓ Α.Ε. και των τοπικών αρχών.
Η αντιπροσωπεία του Grimaldi θα αποτελείται από τον Διευθύνων Σύμβουλο των Μινωϊκών Γραμμών κ. Λουκά Σιγάλα και τον Paul Kyprianou, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Εταιρείας Συμμετοχών Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε και άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του Emanuele Grimaldi.
Αντιπροσωπεία του Grimaldi στην Ηγουμενίτσα για συνάντηση με φορείς Αντιπροσωπεία του Grimaldi στην Ηγουμενίτσα για συνάντηση με φορείς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 09, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.