Αγώνες «Geri Olympics» για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην Ηγουμενίτσα

Αγώνες «Geri Olympics» για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην Ηγουμενίτσα



Το Τμήμα Αθλητισμού και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας συμμετέχουν στην διοργάνωση των 2ων Geri Olympics σε συνεργασία με τη Στέγη Καϊμακλίου «Αρχάγγελος Μιχαήλ» (ΑΜΕΝ), το Κέντρο Αποκατάστασης Ασθενών με Αλτσχάιμερ/Άνοια που εδρεύει στη Λευκωσία, το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας του Α.Π.Θ. και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ).

Οι Geri Olympics, που διοργανώνονται για 2η φορά στην Ελλάδα και την Κύπρο, αποτελούν μια εκδήλωση/γιορτή για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού με στόχο να αναδειχτούν τα οφέλη της σωματικής άσκησης αλλά και η αξία της ενεργούς γήρανσης μέσα σε ένα πλαίσιο σεβασμού και διαφορετικότητας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 28 Μαΐου 2024, 10:00-13:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου» στην Ηγουμενίτσα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας στο τηλ. 2665360012 και με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας στο τηλ. 2665361118.
Αγώνες «Geri Olympics» για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην Ηγουμενίτσα Αγώνες «Geri Olympics» για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.