Κώστας Τζαβέλλας | “Με συγκίνηση υποδέχθηκα τον τέως Πρίγκιπα Παύλο στις Eκδηλώσεις Μνήμης Σουλίου”

Κώστας Τζαβέλλας | “Με συγκίνηση υποδέχθηκα τον τέως Πρίγκιπα Παύλο στις Eκδηλώσεις Μνήμης Σουλίου”




Με συγκίνηση υποδέχθηκα τον τέως Πρίγκιπα Παύλο στις Eκδηλώσεις Μνήμης Σουλίου 2024 καθώς με συνδέουν προσωπικοί δεσμοί με τον ίδιο και την οικογένειά του.

Για την εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος Βασιλέα Κωνσταντίνου Β’, η Οικογένειά μας παραχώρησε το ξίφος του πατέρα μου, Ταξίαρχου Ιππικού Τεθωρακισμένων Λάμπρου Κ. Τζαβέλλα. Κατόπιν προσκλήσεώς μου στον Πρίγκιπα Παύλο για τους εορτασμούς του Σουλίου το 2023, ενημερώθηκα οτι δεν θα μπορέσει για προσωπικούς λόγους να παρευρεθεί, αλλά παράλληλα έλαβα και την υπόσχεση της αποδοχής της πρόσκλησης για το επόμενο έτος.

Επομένως ήταν μια προσωπική στιγμή για εκείνον και για εμένα.

Ευχαριστώ πολύ την Περιφέρεια Ηπείρου για την εδώ και πολλά χρόνια συνεργασία μας και την υποστήριξή της στην προσπάθεια της Οικίας Τζαβέλλα, που ως σκοπό της έχει μέσω της τέλεσης του Χρέους μας ως απογόνων της Φάρας των Τζαβελλαίων, την Ιστορική ανάδειξη και αποκατάσταση, αλλά και την οικονομική ανάπτυξη του Σουλίου και μόνον.
Κώστας Τζαβέλλας | “Με συγκίνηση υποδέχθηκα τον τέως Πρίγκιπα Παύλο στις Eκδηλώσεις Μνήμης Σουλίου” Κώστας Τζαβέλλας | “Με συγκίνηση υποδέχθηκα τον τέως Πρίγκιπα Παύλο στις Eκδηλώσεις Μνήμης Σουλίου” Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 29, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.