Ο Δήμαρχος Σουλίου για την επίσκεψη της Διευθύντριας του Ιστορικού Αρχείου και του Μουσείου Bvlgari

Ο Δήμαρχος Σουλίου για την επίσκεψη της Διευθύντριας του Ιστορικού Αρχείου και του Μουσείου Bvlgari


Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή, να υποδεχτούμε χθες στο Δήμο μας τη Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου και Μουσείου Bvlgari κα Monica Brannetti.

Στα πλαίσια ιδιωτικής της επίσκεψης, η κ. Brannetti ζήτησε να ενημερωθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, αλλά και την ομάδα που υλοποιεί τη μελέτη και κατασκευή του μουσειακού χώρου, για την εξέλιξη των εργασιών στο πρώην σχολείο Βούλγαρη.

Η κ. Brannetti, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη θεματική ενότητα που είναι αφιερωμένη στην ιστορική διαδρομή του Σωτηρίου Βούλγαρη και την εξέλιξη του οίκου Bvlgari.
Σε προσωπική συνομιλία μαζί της, της επισήμανα τη σημαντικότητα του συγκεκριμένου έργου για το Δήμο Σουλίου και τη διαβεβαίωσα ότι ο στόχος, είναι αυτό να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Από την πλευρά της, η κ. Brannetti επισφράγισε για άλλη μια φορά τη διάθεση του οίκου και της οικογένειας Boulgari για συνεργασία με το Δήμο σε όλες τις φάσεις υλοποίησης. Την ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε σε νέα συνάντηση σύντομα.
Ο Δήμαρχος Σουλίου για την επίσκεψη της Διευθύντριας του Ιστορικού Αρχείου και του Μουσείου Bvlgari Ο Δήμαρχος Σουλίου για την επίσκεψη της Διευθύντριας του Ιστορικού Αρχείου και του Μουσείου Bvlgari Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 19, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.