Στη Βουλή οι δαπάνες διανυκτέρευσης των αστυνομικών

Στη Βουλή οι δαπάνες διανυκτέρευσης των αστυνομικών



Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τις περικοπές στις δαπάνες διανυκτέρευσης αποσπασθέντων Αστυνομικών κατέθεσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος.

Η ερώτηση αναφέρει: “Συμφώνως ενημέρωσής μας, δια εγγράφου των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηπείρου (Άρτας – Θεσπρωτίας – Ιωαννίνων – Πρέβεζας), οι εν λόγω εκφράζουν την αγανάκτησή τους, διότι περικόπτονται οι δαπάνες διανυκτέρευσης των αποσπασμένων Αστυνομικών σε άλλες περιοχές.

Συγκεκριμένα – και μέσω τροπολογίας που προσφάτως ετέθη σε εφαρμογή – οι δαπάνες για τα έξοδα διαμονής στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια απόσπασής τους από Ήπειρο σε Αττική – Θεσσαλονίκη συρρικνώνονται από τα 80 ευρώ στα 30 ημερησίως. Η εν λόγω εξέλιξη καταδεικνύει την ανυποληψία της Πολιτείας προς τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., έχοντας υπόψη ότι το μέτρο της περικοπής αφορά ΜΟΝΟ τους Αστυνομικούς από το σύνολο των υπαλλήλων του Δημοσίου Τομέα.

Ο αρμόδιος υπουργός καλείται να απαντήσει αν προτίθεται να άρει την αναφερόμενη αδικία εις βάρος των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και να επαναφέρει τα έξοδα διαμονής σε αποσπασμένους Αστυνομικούς στα 80 ευρώ ημερησίως, ως ίσχυε έως τούδε.

Πηγή epiruspost.gr 
Στη Βουλή οι δαπάνες διανυκτέρευσης των αστυνομικών Στη Βουλή οι δαπάνες διανυκτέρευσης των αστυνομικών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.