Στο Αγρίνιο η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Αγρίνιο η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)


Την Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας είχε την τιμή, μετά από πρόσκληση του Δήμου Αγρινίου και της Φιλαρμονικής Αγρινίου, να συμμετάσχει στη λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου. 
Ο Άγιος Χριστόφορος είναι Πολιούχος της πόλεως του Αγρινίου. 
Στην ιερά Λιτανεία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος και συμμετείχαν οι Μητροπολίτες Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.


Συγκινητικές και κατανυκτικές ήταν οι στιγμές της πομπής στην οποία -παρά το ψιλόβροχο- συμμετείχαν χιλιάδες πολίτες υπό τους ήχους των Φιλαρμονικών του Δήμου Αγρινίου , του Δήμου Αμφιλοχίας και του Δήμου Ηγουμενίτσας και συνοδεία στρατιωτικού αγήματος του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, ενώ καθ’ όλη τη διαδρομή της Λιτανείας πιστοί ραίνουν με ροδοπέταλα την Εικόνα και το Ιερό Λείψανο .


Τέλος, πρέπει να ευχαριστήσουμε την Φιλαρμονική και τον Δήμο Αγρινίου για την άψογη φιλοξενία.

Φωτογραφίες και βίντεο: Θοδωρής Κυρίτσης 
Στο Αγρίνιο η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Στο Αγρίνιο η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.