Επιτέλους ορκίζονται οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι Ηγουμενίτσας (ονόματα)

Επιτέλους ορκίζονται οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι Ηγουμενίτσας (ονόματα)


Εστάλη τελικά τελικά η πρόσκληση για ορκωμοσία, στους 5 δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Όσον αφορά τους δημοτικούς συμβούλους, από την παράταξη του δημάρχου κ. Νταή, θα ορκιστούν οι κκ Ντούρος Θωμάς, Κυπριανός Γιώργος και Θεοδώρου Μιχάλης.
Από το συνδυασμό του κ. Λώλου ορκίζεται η κα Κουτούπη Ελένη και από το συνδυασμό του κ. Μπέζα ο Αναστασίου Μάριος.
Οι ορκωμοσίες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν το πρωί της Παρασκευής και πριν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που διεξάγεται λίγες ώρες αργότερα, χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή, αφού δεν τους έχει σταλεί πρόσκληση, τρεις ημέρες πριν τη συνεδρίαση (όπως προβλέπει ο νόμος).
Υπενθυμίζουμε ότι οι 5 νέοι σύμβουλοι, καταλαμβάνουν αντίστοιχες θέσεις συμβούλων, που κηρύχθηκαν έκπτωτοι λόγω χρεών προς τη ΔΕΥΑΗ Ηγουμενίτσας.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και στους προέδρους και τους κοινοτικούς συμβούλους που θα αντικαταστήσουν τα υπόλοιπα 9 άτομα που κηρύχθηκαν έκπτωτοι για την ίδια αιτίας με τους δημοτικούς συμβούλους.
Επιτέλους ορκίζονται οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι Ηγουμενίτσας (ονόματα) Επιτέλους ορκίζονται οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι Ηγουμενίτσας (ονόματα) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 29, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.