Ακατάλληλη η διαμόρφωση στην είσοδο της Ηγουμενίτσας | Φορτηγό φράκαρε στην παράκαμψη

Ακατάλληλη η διαμόρφωση στην είσοδο της Ηγουμενίτσας | Φορτηγό φράκαρε στην παράκαμψη


Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει στην προσωρινή διαμόρφωση (με παράκαμψη), που έχει διαμορφωθεί στα έργα κατασκευής του δρόμου στη βόρεια είσοδο της πόλης της Ηγουμενίτσας, προκαλώντας ταλαιπωρία στους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής.

Το πρωί της Δευτέρας, οδηγός φορτηγού προσπάθησε να περάσει από το σημείο και διαπίστωσε ότι το όχημά του βρήκε στο οδόστρωμα, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στο φορτηγό. Οι φωτογραφίες από το περιστατικό δείχνουν την επικίνδυνη κατάσταση της παράκαμψης, αναδεικνύοντας την ακαταλληλότητα της προσωρινής διαμόρφωσης.

Επαγγελματίες από την περιοχή του Μαυρουδίου καταγγέλλουν ότι οι οδηγοί των φορτηγών τροφοδοσίας αρνούνται να διαβούν το σημείο λόγω της επικινδυνότητας, καθιστώντας αδύνατη τη μεταφορά των εμπορευμάτων στα καταστήματά τους. Οι οδηγοί ζητούν από τους επαγγελματίες να παραλάβουν τα εμπορεύματα από διαφορετικό σημείο της πόλης, προκαλώντας περαιτέρω ταλαιπωρία και καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι ζητούν άμεση παρέμβαση των αρχών για τη διόρθωση της κατάστασης και την ασφαλή διαμόρφωση της παράκαμψης, προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή κυκλοφορία οχημάτων αλλά και πεζών καθώς και η εύρυθμη λειτουργία της τροφοδοσίας στην περιοχή.


Ακατάλληλη η διαμόρφωση στην είσοδο της Ηγουμενίτσας | Φορτηγό φράκαρε στην παράκαμψη Ακατάλληλη η διαμόρφωση στην είσοδο της Ηγουμενίτσας | Φορτηγό φράκαρε στην παράκαμψη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 28, 2024 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Ζουλαπια διοικούν αυτό τον τόπο καί πριν καί τώρα και μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.