Μήνυμα Δημάρχου Σουλίου ενόψει των ενδοσχολικών και πανελλαδικών εξετάσεων

Μήνυμα Δημάρχου Σουλίου ενόψει των ενδοσχολικών και πανελλαδικών εξετάσεων



Βλέπουμε τα παιδιά μας, να μεγαλώνουν, να κάνουν όνειρα, να έχουν φιλοδοξίες, να κοπιάζουν και να αγωνιούν για το μέλλον.

Στον αγώνα λοιπόν, που ξεκινάει με τις ενδοσχολικές και πανελλαδικές εξετάσεις για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων μας, είμαστε μαζί τους.

Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες, στεκόμαστε δίπλα σας στην επίπονη προσπάθειά σας, κόντρα στις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζετε στη διάρκεια της μαθητικής σας ζωής.

Είμαστε μαζί σας σε αυτή τη “μάχη”, που δεν είναι ούτε η τελευταία, ούτε όμως και η πιο καθοριστική για την εξέλιξή σας. Ευχόμαστε να πετύχετε τους στόχους σας αλλά πάνω από όλα ευχόμαστε να έχετε υγεία.

Να προσέλθετε στις εξετάσεις χωρίς άγχος, με αισιοδοξία, δύναμη και αποφασιστικότητα και να θυμάστε ότι o δρόμος της ζωής δεν εξαρτάται μόνο από την επιτυχία ή μη στις σχολικές εξετάσεις.

Καλή επιτυχία και ψηλά το κεφάλι.
Μήνυμα Δημάρχου Σουλίου ενόψει των ενδοσχολικών και πανελλαδικών εξετάσεων Μήνυμα Δημάρχου Σουλίου ενόψει των ενδοσχολικών και πανελλαδικών εξετάσεων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.