Ευχές Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φιλιατών στους μαθητές για τις Πανελλαδικές & λοιπές Εξετάσεις

Ευχές Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φιλιατών στους μαθητές για τις Πανελλαδικές & λοιπές Εξετάσεις



Ενόψει της έναρξης και διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων αλλά και των λοιπών μαθητικών εξετάσεων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έτους 2024, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Φιλιατών εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες καλή δύναμη και καλή επιτυχία, με πίστη και ελπίδα στα όνειρα και τους στόχους τους. Αποχαιρετώντας τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ανοίγει ένας νέος κύκλος ζωής και οι προσπάθειες, οι αγωνίες και οι στερήσεις του καθενός θα κεφαλαιοποιηθούν και θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στον κόσμο της γνώσης, της δημιουργικότητας και των σύγχρονων προκλήσεων.

Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και στα εφόδια που έχουν ήδη αποκτήσει με τη συμπαράσταση των γονέων/κηδεμόνων και των καθηγητών τους, θα ακολουθήσουν την επαγγελματική πορεία που τους ταιριάζει καλύτερα, σύμφωνα με τα προσωπικά χαρίσματα και ενδιαφέροντά τους.

Η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα τους και τους διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν μονόδρομοι και αδιέξοδα.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία. Όλα θα πάνε καλά!

Ευχές Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φιλιατών στους μαθητές για τις Πανελλαδικές & λοιπές Εξετάσεις Ευχές Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φιλιατών στους μαθητές για τις Πανελλαδικές & λοιπές Εξετάσεις Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.