Επίσκεψη Νίκου Παππά, υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στην Ηγουμενίτσα

Επίσκεψη Νίκου Παππά, υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στην Ηγουμενίτσα



Ο Νίκος Παππάς, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, επισκέφθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, την Ηγουμενίτσα στο πλαίσιο της περιοδείας του, συνοδευόμενος από Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεσπρωτίας.

Πρώτος του σταθμός το Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, όπου τον υποδέχτηκαν ο κ. Δημήτριος Δημάκος, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας, ο κ. Θανάσης Χασκής, Πρόεδρος του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΤΙΒΟΣ και Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, ο κ. Κωνσταντίνος Βιρβίλης, Πρόεδρος της Δ.Κ. Ηγουμενίτσας και προπονητής του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΤΙΒΟΣ, προπονητές, αθλητές και γονείς των αθλητών. Ο κ. Παππάς ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σταδίου και ενημερώθηκε για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις των αθλητών του Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΤΙΒΟΣ.
 


Στη συνέχεια μετέβη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου», όπου συναντήθηκε με τα ΔΣ των ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΒΟΛΛΕΫ και K.A.E. Πρωτέας Ηγουμενίτσας. Τα μέλη των ΔΣ των αθλητικών Συλλόγων ενημέρωσαν τον κ. Νίκο Παππά τόσο για την αναγκαιότητα αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου όσο και για τις διακρίσεις των ομάδων μπάσκετ και βόλεϊ. Ο κ. Παππάς έπαιξε μπάσκετ με αθλητές του Κ.Α.Ε. Πρωτέας Ηγουμενίτσας, φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε μπάλες μπάσκετ των αθλητών. Ο κ. Νίκος Παππάς εξήρε την προσπάθεια όλων των αθλητικών σωματείων της Ηγουμενίτσας και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον μεγάλο αριθμό νέων παιδιών και αθλητών που είναι εγγεγραμμένοι σε αυτά.



Έπειτα μετέβη στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας, όπου τον υποδέχτηκαν η Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας, Αλεξάνδρα Τσιάβου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κωπηλασίας, Απόστολος Γκουντούλας και μέλη του ΔΣ του Ομίλου. Ο κ. Παππάς, αφού αρχικά συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες του, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου από την Πρόεδρο του ΔΝΟΗ, κυρία Βασιλική Τσόκα, τον κύριο Νίκο Μιχαλόπουλο, Γεν. Γραμματέας του ΔΝΟΗ και την κυρία Μαρία Μπέλλου, Μέλος του ΔΝΟΗ.

Το βράδυ ο κ. Νίκος Παππάς συναντήθηκε με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεσπρωτίας σε παραλιακό καφέ μπαρ της Ηγουμενίτσας, όπου του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή φίλαθλοι του μπάσκετ.

Με εκτίμηση
Παντελής Δ. Καραπιπέρης
Συντονιστής Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεσπρωτίας


Επίσκεψη Νίκου Παππά, υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στην Ηγουμενίτσα Επίσκεψη Νίκου Παππά, υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 24, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.