Τροχαίο ατύχημα για οδηγό φορτηγού (+ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα για οδηγό φορτηγού (+ΦΩΤΟ)


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον οδικό άξονα Άκτιο - Αμφιλοχία, κοντά στη Βόνιτσα, όταν φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το αποτέλεσμα της εκτροπής ήταν η καμπίνα του οδηγού να βρεθεί αναποδογυρισμένη στην αντίθετη πλευρά του δρόμου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε. Δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο, έσπευσαν στο σημείο για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρουν τον τραυματία σε κοντινό νοσοκομείο.


Λόγω του ατυχήματος, η κυκλοφορία των οχημάτων στον συγκεκριμένο οδικό άξονα έχει διακοπεί, με αποτέλεσμα τη δημιουργία κυκλοφοριακής συμφόρησης. Οι οδηγοί που κινούνται στην περιοχή καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να εξακριβώσουν τα αίτια του ατυχήματος, ενώ γίνεται έκκληση για προσοχή και υπομονή στους διερχόμενους οδηγούς.

Τροχαίο ατύχημα για οδηγό φορτηγού (+ΦΩΤΟ) Τροχαίο ατύχημα για οδηγό φορτηγού (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 28, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.