Λώλος: Οι πολίτες πληρώνουν τις προεκλογικές “υποσχέσεις” – εξυπηρετήσεις της Δημοτικής Αρχής

Λώλος: Οι πολίτες πληρώνουν τις προεκλογικές “υποσχέσεις” – εξυπηρετήσεις της Δημοτικής Αρχής


Δελτίο τύπου εξέδωσε ο συνδυασμός του πρώην δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Λώλου ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, για τα όσα αποκάλυψε το thespro.gr, αναφορικά με τα τεκταινόμενα στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:
Ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής του κ. Νταή στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΗ, έλαβαν μια απόφαση η οποία στρέφεται, χωρίς καμία αιδώ, σε βάρος τόσο της Δημοτικής Επιχείρησης, όσο και όλων των δημοτών, οι οποίοι θα κληθούμε έμμεσα να πληρώσουμε προεκλογικές «δοσοληψίες».
Πιο συγκεκριμένα, αντί να υιοθετήσουν τις διαχρονικές εισηγήσεις της δικηγόρου της ΔΕΥΑΗ στην δικαστική διένεξη (την Παρασκευή 17/5 συζητείται στο Εφετείο), η οποία έχει τις ρίζες της στο 2013, υιοθετούν την πρόταση του αντιδίκου δικηγόρου και δίνουν εντολή στην δικηγόρο της επιχείρησης να μην παρασταθεί στο Δικαστήριο. 
Της δίνουν δηλαδή εντολή να μην υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ΔΕΥΑΗ και κατ' επέκταση τα δικά μας συμφέροντα, ζημιώνοντας την επιχείρηση με 475.127,77€.
Ο συνδυασμός μας «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» υπέβαλε ήδη στο Διοικητικό Συμβούλιο, δια του εκπροσώπου του, σχετικό υπόμνημα και πρόκειται να προβεί στις δέουσες ενέργειες με στόχο την προάσπιση των συμφερόντων των Δημοτών.
Λώλος: Οι πολίτες πληρώνουν τις προεκλογικές “υποσχέσεις” – εξυπηρετήσεις της Δημοτικής Αρχής Λώλος: Οι πολίτες πληρώνουν τις προεκλογικές “υποσχέσεις” – εξυπηρετήσεις της Δημοτικής Αρχής Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.