Θερινή ακαδημία θεάτρου στην Παραμυθιά

Θερινή ακαδημία θεάτρου στην Παραμυθιά




Την 1η θερινή ακαδημία θεάτρου του Φεστιβάλ Παραμυθιάς με τίτλο «Όνειρο σε εγρήγορση» διοργανώνουν ο Δήμος Σουλίου, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και η Σχολή Θεάτρου «Τεχνών Εκατό», στις 15-25 Ιουλίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς δάσος της Παραμυθιά.

Η Γεωργία Μαυραγάνη, η Αλεξάνδρα Καζάζου, ο Κορνήλιος Σελαμσής και ο Χάρης Τζωρτζάκης θα συντονίσουν ένα βιωματικό σεμινάριο με άξονα την ελληνική ποίηση.Πώς ο ερμηνευτής προσεγγίζει τον ποιητικό λόγο; Πώς επιδρά το σώμα στον λόγο σε σχέση με τα προσωπικά μας βιώματα; Πώς επιδρά η φαντασία στο βίωμα και πώς αυτό ανεβαίνει στη σκηνή και γίνεται θέατρο;

Θα δημιουργηθούν δύο τμήματα των 20 ατόμων και θα δοθεί δυνατότητα φιλοξενίας των συμμετεχόντων στον χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου. Στο κόστος του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνεται πρωινό και μεσημεριανό.

Το σεμινάριο απευθύνεται πρωτίστως σε ηθοποιούς και σπουδαστές δραματικών σχολών, χορευτές, μουσικούς και θεατρολόγους. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από την συντονιστική επιτροπή βάσει βιογραφικού σημειώματος. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις συναυλίες και τις παραστάσεις του Φεστιβάλ δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο e-mail texnonekato@mcf.gr και στο τηλέφωνο 2103418581.

Θερινή ακαδημία θεάτρου στην Παραμυθιά Θερινή ακαδημία θεάτρου στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 30, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.