Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Πρέβεζας -Ακτίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Πρέβεζας -Ακτίου




«Λειτουργία και συντήρηση της Υποθαλάσσιας Ζεύξης Ακτίου – Πρέβεζας – Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου – Πρέβεζας (Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας), λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών αποκατάστασης δικτύου ομβρίων στην ανοιχτή ράμπα της Υποθαλάσσιας Σήραγγας Ακτίου .

Προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου –Πρέβεζας, επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αποκατάστασης δικτύου ομβρίων στην ανοιχτή ράμπα της Υποθαλάσσιας Σήραγγας Ακτίου – Πρέβεζας(είσοδος από την πλευρά της Πρέβεζας) και πιο συγκεκριμένα στο σημείο με χ.θ. 2 + 800 και τον αποκλεισμό (στο σημείο εργασιών) της μίας λωρίδας κυκλοφορίας και σύμφωνα με το υποβληθέν έγγραφο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, με σκοπό την ασφαλή οδική κυκλοφορία των οχημάτων, ως εξής:

Με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Πρέβεζα προς Άκτιο, την Δευτέρα(27/05/2024) και κατά τις ώρες 09.00 έως 22.00 ́ και εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα.

Με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Άκτιο προς Πρέβεζα, την Τρίτη(28/05/2024)και κατά τις ώρες 09.00 έως 22.00 ́ και εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Άκτιο.

Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Ε.Ο.Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Πρέβεζας -Ακτίου Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Πρέβεζας -Ακτίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 24, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.