Φιλιάτες: 88χρονος έδωσε 90.000 ευρώ και δέκα λίρες για να… σώσει την εγγονή του

Φιλιάτες: 88χρονος έδωσε 90.000 ευρώ και δέκα λίρες για να… σώσει την εγγονή του


Θύμα καλοστημένης απάτης έπεσε ένας 88χρονος στην περιοχή των Φιλιατών Θεσπρωτίας. Οι επιτήδειοι έδρασαν με απίστευτο θράσος και κατάφεραν να του αποσπάσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.
Το ένα μέλος της σπείρας επισκέφθηκε τον ηλικιωμένο στο σπίτι του, το απόγευμα του Σαββάτου. Εκείνος όχι απλά άνοιξε την πόρτα σε έναν άγνωστο αλλά πείστηκε και από όσα του είπε.
Ο άγνωστος άνδρας τον ενημέρωσε ότι η εγγονή του μετά από ατύχημα που είχε πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Πρέπει να της τοποθετηθεί μία ειδική λάμα προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία της και η σωματική της ακεραιότητα. Η επέμβαση θα κόστιζε αρκετά χρήματα.
Ο ηλικιωμένος σοκαρίστηκε. Ο άγνωστος άνδρας πριν φύγει από το σπίτι του ανέφερε ότι το χρηματικό ποσό που χρειάζεται ανέρχεται στις εκατό χιλιάδες. Άφησε τον 88χρονο καταρρακωμένο και αναχώρησε.
Λίγη ώρα αργότερα του τηλεφώνησε. Ο παππούς ήταν έτοιμος να δώσει τα χρήματα για να σώσει την εγγονή του. Έτσι μετά από τηλεφωνική συνεννόηση παρέδωσε 90 χιλιάδες ευρώ και δέκα χρυσές λίρες σε άλλο άτομο, συνεργό του πρώτου.
Στην πορεία βέβαια ο ηλικιωμένος κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης. Έτσι ενημέρωσε την αστυνομία η οποία διεξάγει την σχετική έρευνα.
Φιλιάτες: 88χρονος έδωσε 90.000 ευρώ και δέκα λίρες για να… σώσει την εγγονή του Φιλιάτες: 88χρονος έδωσε 90.000 ευρώ και δέκα λίρες για να… σώσει την εγγονή του Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.