Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων: Τα 35 χρόνια λειτουργίας είναι η παρακαταθήκη για τη συνέχεια

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων: Τα 35 χρόνια λειτουργίας είναι η παρακαταθήκη για τη συνέχεια




35 χρόνια λειτουργίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων συμπληρώνονται αυτές τις μέρες και με ένα μεγάλο πανό στην είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος, διοίκηση και εργαζόμενοι θέλουν στα γενέθλια της λειτουργίας του μεγαλύτερου νοσοκομείου της βορειοδυτικής Ελλάδας, να τονίσουν τη σημασία του για την εξυπηρέτηση των πολιτών και τη σωτηρία χιλιάδων ανθρώπινων ζωών.

Σε δηλώσεις τους το μεσημέρι της Τετάρτης, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Σπύρος Δερδεμέζης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΠΓΝΙ Γιώργος Φλούδας τόνισαν τη σημασία της παρακαταθήκης αυτών των 35 χρόνων.

Μια ιδιαίτερη ημέρα για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, στα 35 χρόνια λειτουργίας του αναπολούμε το παρελθόν, σκεπτόμαστε πως στήθηκε αυτό το νοσοκομείο και πως μεγάλωσε, με τους ανθρώπους του, με τους καθηγητές των κλινικών οι οποίοι έδωσαν το δικό τους όραμα και την πνοή, τόνισε ο κ. Δερδεμέζης.

“Το παρελθόν είναι η παρακαταθήκη μας, όμως εμείς ταυτόχρονα χτίζουμε και οραματιζόμαστε το μέλλον” σημείωσε και ανέφερε την ανακαίνιση και αναβάθμιση τμημάτων του νοσοκομείου, την προσθήκη του τέταρτου κτιρίου κτλ. και ευχαρίστησε όλους τους πολίτες, τους ασθενείς και βέβαια το προσωπικό για τις άοκνες προσπάθειες του όλα αυτά τα χρόνια για την εξυπηρέτηση της υγείας του πολίτη.

“Εδώ που βρισκόμαστε σήμερα θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούν τα νέα τμήματα, το ΤΕΠ που βρισκόμαστε στη διαδικασία της νομοθετικής ρύθμισης, το σχεδιασμό για τη μονάδα τραύματος” πρόσθεσε ο κ. Δερδεμέζης και όπως είπε, εκτός από τον εξοπλισμό μπαίνουμε και στη διαδικασία των νέων προηγμένων μεθόδων θεραπείας και διάγνωσης όπως και στην τεχνητή νοημοσύνη.

Ο Γιώργος Φλούδας από την πλευρά του δήλωσε πως τα 35 χρόνια λειτουργίας είναι η παρακαταθήκη για ένα τριτοβάθμιο νοσηλευτικό ίδρυμα που ξεκίνησε με ευοίωνες συνθήκες. Στις σημερινές συνθήκες αντίστοιχα, υπάρχουν νέα δεδομένα για την ιατρική και την τεχνολογία, και προσαρμοζόμαστε σε αυτές τις τεχνολογίες και τεχνικές. Εξήρε επίσης τη σημασία της λειτουργίας της Ιατρικής Σχολής για το μεγάλωμα του νοσοκομείου, όλα αυτά τα χρόνια.

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων: Τα 35 χρόνια λειτουργίας είναι η παρακαταθήκη για τη συνέχεια Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων: Τα 35 χρόνια λειτουργίας είναι η παρακαταθήκη για τη συνέχεια Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 30, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.