Σήμερα η ημερίδα στην Ηγουμενίτσα με θέμα «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά»
Μια ημερίδα ... γλυκιά σαν μέλι!
-Η διατροφική αξία του μελιού και οι θετικές επιδράσεις του στην υγεία: από διαιτολόγο
-Μέλι: ιδιότητες και τρόποι ορθής αξιοποίησής του στη μαγειρική & ζαχαροπλαστική
-Πρακτική εφαρμογή της χρήσης του μελιού στην καθημερινή διατροφή
-Γλυκομαγειρέματα από το Τμήμα Μαγειρικής
-Chef του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την *Τετάρτη 20 Μαΐου 2015* και ώρα *19:00* στο ξενοδοχείο Angelika Pallas στην Ηγουμενίτσα. Μια Ημερίδα από το ΚΠΕ Φιλιατων σε συνεργασία με το Δ. ΙΕΚ Ηγουμενίτσας και το Δήμο Ηγουμενίτσας
-Μέλι: ιδιότητες και τρόποι ορθής αξιοποίησής του στη μαγειρική & ζαχαροπλαστική
-Πρακτική εφαρμογή της χρήσης του μελιού στην καθημερινή διατροφή
-Γλυκομαγειρέματα από το Τμήμα Μαγειρικής
-Chef του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την *Τετάρτη 20 Μαΐου 2015* και ώρα *19:00* στο ξενοδοχείο Angelika Pallas στην Ηγουμενίτσα. Μια Ημερίδα από το ΚΠΕ Φιλιατων σε συνεργασία με το Δ. ΙΕΚ Ηγουμενίτσας και το Δήμο Ηγουμενίτσας
Σήμερα η ημερίδα στην Ηγουμενίτσα με θέμα «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά»
Reviewed by thespro.gr
on
Τετάρτη, Μαΐου 20, 2015
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια: