ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Η Άννα Ασημακοπούλου,θα μιλήσει σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Η Άννα Ασημακοπούλου,θα μιλήσει σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

 
 
Ήλθε η ώρα των υπουργών και των κορυφαίων «γαλάζιων» στελεχών. 
 
Η ηγεσία της ΝΔ θα στηρίξει αποκλειστικά σε πρώτη φάση, την «πολιτική αντεπίθεση» που ξεκινάει με εξορμήσεις στην ύπαιθρο και περιοδείες ανά την επικράτεια ή όπως το λέγανε και οι πιο παλαιοί άλλες δεκαετίες, «από χωρίου εις χωρίον».
 
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει δώσει εντολή εδώ και καιρό και ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος κατήρτισε ένα πρόγραμμα περιοδειών υπουργών και κεντρικών παραγόντων της ΝΔ σε πολλούς νομούς που θα ξεδιπλωθεί έως το τέλος του έτους.
 
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 ετών από την ίδρυση της ΝΔ, η ηγεσία του κόμματος θα επιχειρήσει να αφυπνίσει με τις παρουσίες των κεντρικών στελεχών σε πολλούς νομούς, τις ομιλίες που θα κάνουν και τις συνεντεύξεις που θα παραχωρήσουν σε τοπικά ΜΜΕ, την κομματική και κοινωνική βάση.
 
Εξάλλου η παρούσα αποσυσπείρωση της ΝΔ είναι ένα ανησυχητικό στοιχείο που πρέπει άμεσα να αντιμετωπισθεί δια παν ενδεχόμενο, καθώς εάν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι πρόωρες εκλογές τοποθετούνται, πιθανότατα την προτελευταία Κυριακή του Μαρτίου του 2015.
 
Η ΝΔ θα επιχειρήσει να αναδείξει το έργο της κυβέρνησης και ταυτόχρονα να προβάλει το κοινωνικό πρόσωπό της εμμένοντας στην ανάδειξη μέτρων και ρυθμίσεων που αλλάζουν προς το καλύτερο την καθημερινότητα των πολιτών, μετά από 5 έτη βαθιάς ύφεσης και πορείας σε μνημονιακό περιβάλλον.
 
Συγκεκριμένα με βάσει τον προγραμματισμό, η Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει σε εκδήλωση στα Γιάννενα τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου,ενώ η βουλευτής Ιωαννίνων Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου,θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας,στην Ηγουμενίτσα.
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Η Άννα Ασημακοπούλου,θα μιλήσει σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Η Άννα Ασημακοπούλου,θα μιλήσει σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 06, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.