Επιστολή Θεσπρωτού προς τις ενώσεις Δικαστών & Εισαγγελέων


ΠΡΟΣ:

1. Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων endikeis@otenet.gr και info@ende.gr
2. Συμβούλιο της Επικρατείας και Διοικητική Δικαιοσύνη ΦΑΞ: 210-3231154
3. Διοικητικοί Δικαστές info@ddikastes.gr
4. Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος eisag@otenet.gr
5. Ελεγκτικό Συνέδριο grammatia.proedrou@elsyn.gr
6. Νομικό Συμβούλιο του Κράτους info@nsk.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών info@dsa.gr
2. Pro News info@pronews.gr
3. Ζούγκλα info@zougla.gr
4. thespro.gr


Με αφορμή την δημοσίευση του ProNews σχετικά με την καταγγελία των Διοικητικών Δικαστών, ότι ο Ελληνικός Λαός έχασε τα δικαιώματα ενός ολόκληρου αιώνα (http://www.pronews.gr/portal/) , και επίσης

Με αφορμή την πιο πρόσφατη δημοσίευση του ProNews σχετικά με την κοινή σας ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης ( http://www.pronews.gr/portal/20160601/elliniki-politiki/anakoinosi-dikaston-kata-kyvernisis-gia-ta-sklira-metra-litotitas) για τα σκληρά μέτρα λιτότητας, θα ήθελα να εκφράσω την ευχαρίστηση μου για την κοινή σκληρή στάση που κρατήσατε, η οποία ανακοίνωση είναι μεταξύ άλλων και προειδοποιητική, αλλά θα πρέπει να σας τονίσω πως και εσείς, που αποτελείται τις 6 βασικές Δικαστικές Ενώσεις, που στο σύνολο απαρτίζουν την Δικαστική Εξουσία της Χώρας,,,,, απαρτίζεται και το σύνολο των απλών πολιτών της Ελλάδας, διότι και εσείς είστε καταναλωτές, έχετε δικαιώματα, υποχρεώσεις, ότι έχουμε όλοι. Παράπονα, Αγανακτισμένοι πολίτες, απελπισμένοι πολίτες και μια μεγάλη μάζα του Ελληνικού πληθυσμού, που σίγουρα είναι πλειοψηφία, θα ήθελε το κράτος να μεριμνήσει προς όφελος του Λαού, και όχι προς όφελος των δανειστών.

Εσείς ως Δικαστική Εξουσία της Χώρας, στείλατε μια επιστολή στην κυβέρνηση, που αποτελεί εκτός από προειδοποιήσεις, αλλά και παράπονα, ότι το Κράτος δεν σας άκουσε, ότι σας παραμέρισε, ότι σας απογοήτευσε, αλλά και ότι δεν σας υπολόγισε. ‘Όποιος μπορεί να καταλάβει το νόημα από το συμπέρασμα μόνο Ντροπή νιώθει…….

Αναφέρει η επιστολή σας, μεταξύ άλλων πως η διάσωση της χώρας δεν θα επανέλθει από την υπερφορολόγηση των πολιτών, πολύ σωστό, ότι είχε πει και ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών Κ. Μπέζας Αντώνης, πριν 4 χρόνια, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία (http://thesprotia-news.blogspot.gr/2012/03/blog-post_4758.html ) όμως το πιο κρίσιμο σημείο της επιστολής σας είναι ότι παραδέχεστε πως το κράτος δεν ιδρώνει το αυτί του ούτε για την κατάσταση που βιώνει η χώρα, που είναι αποτέλεσμα καταπάτησης και καταχρασμού του Δημοσίου (Οικονομικού) Συμφέροντος, ούτε για τον τρόπο που συνεχίζουν να καταρρακώνουν όλους τους Έλληνες με χειρότερες μαύρες μέρες, αλλά ούτε και σέβονται τις αμετάκλητες δικαστικές σας αποφάσεις…

“Η συνταγματικά κατοχυρωμένη παροχή έννομης προστασίας περιορίζεται συνεχώς, αφενός ως προς τις πλέον ευάλωτες κατηγορίες πολιτών με τη θέσπιση μέτρων εισπρακτικού χαρακτήρα (υψηλά παράβολα, ένσημα κλπ.), με συνέπεια να αμφισβητείται εάν το σύστημα απονομής της δικαιοσύνης στη χώρα μας υπηρετεί τις γενικές αρχές του Κράτους δικαίου διασφαλίζοντας όλα τα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα και αφετέρου με τη μη συμμόρφωση της Πολιτείας σε αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.

Η νομοθέτηση καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης”

Όταν αυτό είναι προφανές, όταν το ίδιο το κράτος δεν σας υπολογίζει (μειώνοντας το κύρος σας σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον Κόσμο), όταν κάνουν δημόσιες δηλώσεις πως για κάθε δικαστική απόφαση η οποία αντιτίθεται στα αποτελέσματα των σχεδιασμών τους (για την πλήρη καταστροφή του Ελληνικού Λαού) και πως σε κάθε τέτοια δικαστική απόφαση θα προβαίνουν σε αντίμετρα ώστε το αρχικό τους αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί, και βέβαια το κάθε μέτρο που παίρνει η πολιτεία είναι προς όφελος των τεχνοκρατών και μόνο, οι οποίοι αποδεδειγμένα λειτουργούν προς όφελος των δανειστών, και άρα την καταστροφή μας, τότε δεν έχει νόημα αυτή η επιστολή που στείλατε, γιατί όσες επιστολές ακόμα και αν στείλετε, θα τις βάλουν “το λιγότερο” στο συρτάρι.

Δεν αναρωτηθήκατε ότι δεν συμμορφώθηκαν με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις και θα συμμορφωθούν με την κοινή επιστολή σας? Δυστυχώς ΝΤΡΟΠΗ για αυτούς, και ΝΤΡΟΠΗ και για εμάς που αποφασίζουν για εμάς

Εσείς, όπως είναι λογικό, η σοβαρότητα που σας διακατέχει είναι μη αμφισβητήσιμη,, ,όμως αυτοί που απευθύνεστε είτε δεν έχουν την ανάλογη σοβαρότητα και συνείδηση οπότε είναι εκ των ουκ άνευ, είτε πρόκειται για ανθρώπους που χρήζουν σοβαρής θεραπείας από εξειδικευμένους ιατρούς και μιλάμε τότε για πνευματικά, συναισθηματικά και ψυχικά άρρωστους.. Ακατάλληλοι και άκρως επικίνδυνοι για την Διοίκηση της χώρας.

Τονίζω πάλι, πως η επιστολή σας είναι μεγάλο πλήγμα για την κυβέρνηση, διότι όταν εσείς, η τρίτη εξουσία της χώρας, φτάνετε σε σημείο να καταγγέλλετε την κυβέρνηση, ο εκτροχιασμός έχει ξεκινήσει προ πολλού, αλλά το τρένο ακόμα το κρατάνε με μαγικούς τρόπους.

Το άδικο “Ασφαλιστικό Δίκαιο” που έχετε επικεντρωθεί δεν είναι η μόνη βόμβα που ρίχνουν στον Ελληνικό Λαό, πρέπει επιτέλους ΚΑΙ η Ελλάδα να λειτουργήσει ως Κράτος Δικαίου, η γενέτειρα της Δημοκρατίας έχει φτάσει σε σημείο να αναζητά εναλλακτικούς τρόπους Δημοκρατίας, οι οποίοι είναι βολικοί για λίγους, τους 300 και πρώην, ενώ για τους υπόλοιπους, κάθονται πολλές φορές άδικα στο σκαμνί της Δικαιοσύνης, επειδή έτσι έλαβε αποφάσεις το κράτος, που εσείς με την σειρά σας θα καταδικάσετε τους πολίτες για τα χρέη τους και ή θα πάνε φυλακή, ή θα πάνε στον άλλο κόσμο από ντροπή και απόγνωση.

Έχετε αναρωτηθεί πως και εσείς είστε πολίτες του συνόλου που αδικούνται? Μην λαμβάνετε υπόψη σας μόνο το Ασφαλιστικό Δίκαιο που καταστρέφει όλους τους επαγγελματίες, και που έφτασε να αγγίξει άμεσα και σε μεγάλο βαθμό όλους τους Επιστήμονες, (ποιος θα φανταζότανε να κατέβουν σε πορείες κατά της κυβέρνησης οι Γιατροί, Δικηγόροι κλπ ) αλλά να σκεφτείτε πως και εσείς οι ίδιοι, έστω μερικοί από εσάς, ελάχιστοι, μπορεί μια μέρα να “αποκτήσετε” αρκετά χρέη στην εφορία (αμφιβάλλω αν δεν υπάρχει κανείς), από όλους τους παράλογους φόρους που μας έχουν αλλάξει την ζωή, να σας επιδώσουν όπως ορίζει ο Νόμος κάποια διαταγή πληρωμής, ή να βρεθείτε ακόμα και στο σκαμνί του κατηγορουμένου, (όπως πολλοί συμπολίτες μας, που δεν έχουν να πληρώσουν τα τεχνητά χρέη που δημιούργησε αυτό το άθλιο και προδοτικό κράτος) και ξαφνικά τότε να αντιληφθείτε το μέγεθος της καταστροφής. Ναι, αυτή θα είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής σας, ο χειρότερος σας εφιάλτης, οι άνθρωποι και οι συνάδελφοι σας που εργάζεστε σκληρά για την απόδοση της δικαιοσύνης, ξαφνικά να δικάζουν εσάς…..!!! και ίσως με το Βρετανικό Δίκαιο…!!!

Γιατί εσείς δεν έχετε λευκή επιταγή όπως οι 300, εσείς δεν απολαμβάνετε σωρεία αδικημάτων άνευ επιπτώσεων, κατ’ εξακολούθηση προδοσία, και καταπάτηση των συμφερόντων του κράτους, εσείς δεν δικαιούστε όπως οι 300 απαλλαγή φόρων, εισιτηρίων σε θέατρα κλπ, δεν έχετε προστασία για παραγραφή αδικημάτων όπως οι βο(υ)λευτές, δεν έχετε πολλά που έχουν οι 300, αλλά τα περισσότερα που έχετε και απολαμβάνετε είναι,,, ότι και εμείς, όπως όλοι οι απλοί οι πολίτες, έτσι είστε και εσείς και δεν υπάρχει εξαίρεση στον κανόνα. Μόνο οι 300 έχουν πλήρη ελευθερία για όλα, ακόμα και για τα χρέη που δημιούργησαν τα κόμματα τους στις τράπεζες, εμείς πάλι τα πληρώνουμε, και πάντα εμείς θα πληρώνουμε για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.

Είναι απίστευτο ένα Λαός σαν τους Έλληνες, με τόσους Επιστήμονες, με διακρίσεις από τα παλιά χρόνια, να κάνουμε “εισαγωγή” τεχνοκράτες για να φτιάξουν (?) το κράτος μας… Αυτοί που απευθύνεστε αν δεν τιμωρηθούν ΣΚΛΗΡΑ για παραδειγματισμό, και αν δεν παρακάμψετε αναγκαστικά πλέον, τις εξαιρέσεις που έχουν ψηφίσει για να είναι πάντα νόμιμοι σε όλα, τότε Δημοκρατία δεν υπάρχει, Δικαιοσύνη δεν υπάρχει, Κράτος δεν υπάρχει,,,,, Ελλάδα δεν υπάρχει.

Δυστυχώς αυτή η αρρώστια που τρώει την Ελλάδα σιγά σιγά και σταθερά, είναι ένα δημιούργημα που μέρα με την μέρα μεγαλώνει σκλαβώνοντας περισσότερους Έλληνες ενώ παράλληλα δίνει περισσότερη δύναμη και εξουσία στους γνωστούς λίγους που μας έφεραν σε αυτή την κατάντια.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, καλώ όλους τους αρμόδιους Δικαστές, Εισαγγελείς, Οικονομικούς Εισαγγελείς κλπ,, όσο υπάρχει ακόμα χρόνος και δεν σας αντικαταστήσουν με εισαγωγές δικαστών made in Germany (για να κάνουν την δουλειά της εξόντωσης τους πιο ήσυχα οι μελετητές του σχεδίου), να λάβετε άμεσα τα απαραίτητα μέτρα, και να ερευνήσετε εφ’ όλης της ύλης τους πολιτικούς και εμπλεκόμενους που ευθύνονται για την πολιτική και οικονομική αστάθεια της χώρας από το 2010 και μετά, με προτεραιότητα πάντα τις συγκεκριμένες δίκες, παραμερίζοντας όλες τις υπόλοιπες που αφορούν χρέη με αφορμή την κρίση….

Είστε η τελευταία μας ελπίδα…..

Με εκτίμηση
Βαφειάδης Αναστάσιος
Επιστολή Θεσπρωτού προς τις ενώσεις Δικαστών & Εισαγγελέων Επιστολή Θεσπρωτού προς τις ενώσεις Δικαστών & Εισαγγελέων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.